Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Kontaktní gril - vroubkovaný - 1800 W
S kontaktním grilem RCKG-2200-GY připravíte vaše grilované pokrmy rychle a přesně na požadovanou dobu. Dopřejte svým hostům teplé občerstvení, křupavou zeleninu a čerstvě ogrilované maso. Kontaktní gril je nejen mnohostranně využitelný, dá se ale také flexibilně využít ať už v bistru vašeho hotelu, kantýně, rautu nebo na trzích.
Časovač s digitálním displejem se postará o to, aby grilování trvalo vždy správnou dobu. Na displeji můžete nastavit čas přípravy pokrmů mezi 0 a 15 minuty. Na digitálním displeji můžete uložit dobu přípravy vašich oblíbených pokrmů, kterou můžete opětovně aktivovat přes jeden z šesti programů. Je-li zvolená doba grilování dosažena, akustický signál vás o tom informuje.
Grilovací desky jsou vyrobeny z litiny a mají vroubkovaný, smaltovaný povrch. Grilovací plochy rovnoměrně distributují žar ze zhora i zdola na grilované potraviny. Vrstva smaltu zabraňuje navíc tomu, aby se pokrmy přichytávaly na deskách.
Odkapávací miska z ušlechtilé oceli zachycuje přebytečný olej a tuk, a v případě čistění grilu může být vyjmuta. Kryt z ušlechtilé oceli stejně jako emailové desky jsou snadné na údržbu a dají se také dobře čistit. Díky kompaktní konstrukci lze kontaktní gril snadno a pohodlně převést a postavit na jakékoliv místo při jakékoliv příležitosti.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kontaktní gril |
---|---|
Hmotnost: | 14 kg |
Grilovací deska: | Ribbed |
Barva: | Stříbrná |
Napětí [V]: | 230 |
Výkon [W]: | 1800 |
Maximální výkon [W]: | 1800 |
Rozměry grilovací desky [cm]: | nahoře: 21,4 x 21,5 / dole: 22,1 x 22,3 |
Odkapávací miska: | Ano |
Rozměry (DxŠxV): | 31 x 38 x 20 cm |
Hmotnost: | 12.85 kg |
Rozměry zásilky (DxŠxV): | 42 x 40 x 26 cm |
Hmotnost zásilky: | 14.3 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář