Kornoutovač - 100–120 vaflí/h - 74 x 124 mm - Royal Catering

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10012997-ME
29 540 Kč 24 413 Kč bez DPH
Kornoutovač - 100–120 vaflí/h - 74 x 124 mm - Royal Catering
Neohodnoceno
Česká firma
Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Čerstvé vafle se zmrzlinou díky kornoutovači od společnosti Royal Catering Jste pyšní na své tradiční nebo nápadité zmrzlinové výtvory? Pak byste měli jejich jedinečnou chuť podtrhnout čerstvě upečenými vaflemi! Vaši zákazníci budou nadšeni a vy se svými křupavými zmrzlinovými kornouty odlišíte od konkurence. Místo pečení každé vafle zvlášť a ručního válení se spolehněte na vaflovač na zmrzlinové vafle od společnosti Royal Catering, který byl vyvinut speciálně pro oblast gastronomie a cukrárny. Výkonný stroj na kornouty pro 100–120 vaflí/h Díky výkonu 2400 W vytvoříte až 100–120 vaflí/h. V závislosti na tom, jak křupavé vafle chcete mít, trvá pečení vaflových kornoutů pouze 1 až 2 minuty. Vafle na zmrzlinu vyráběné v klasickém tvaru mají velikost 74 x 124 mm. Používání, čištění a údržba stroje na výrobu vaflí jsou nekomplikované a intuitivní. Dodávaná odměrka usnadňuje přípravu dokonale tvarovaných kornoutů na zmrzlinu. Kornoutovač zaujme svou robustní a spolehlivou profesionální kvalitou. Je vyroben z trvanlivých a odolných materiálů, jako je ušlechtilá ocel, litina, ocel a hliník, a vy i vaši zákazníci si tak budete moci užívat čerstvých kornoutů na zmrzlinu po mnoho let.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vaflovače
Barva: Modrá
Napětí [V]: 230
Průměr kuželu [mm]: 74 x 124
Výkon [W]: 2400
Provozní doba [s]: 60-120
Napájecí kabel: 1.2 m
Rozměry (DxŠxV): 43 x 43 x 67 cm
Hmotnost: 73.5 kg
Rozměry zásilky (DxŠxV): 0 x 0 x 0 cm
Hmotnost zásilky: 0 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: