Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Lednice DA "DRY AGE" zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.
Doporučení:
• nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
• maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
• lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
• pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
• možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
• v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
• doporučujeme nechatmaso zrát na kosti
• při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
• nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny
Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)
V případě zakoupení solné desky:
• rozbalte solné desky a sejměte fólii
• položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
• každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji
Doplňkové parametry
Kategorie: | Chladící a mrazící technika |
---|---|
Záruka: | 12 měsíců záruka včetně práce a ND |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář