Pec na pizzu - 1 komora - 2 200 W - O 33 cm

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10320004-ME
26 528 Kč 21 924 Kč bez DPH
Pec na pizzu - 1 komora - 2 200 W - O 33 cm
Neohodnoceno
Česká firma
Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
  • Výkon: 2 200 W
  • Teplota: 50–500 °C
  • Pizza do Ø 33 cm
  • Horní a dolní ohřev
  • Dvířka s oknem z borosilikátového skla


Skladná pec na pizzu se špičkovými funkcemi

Pec na pizzu značky Fimar je ideální pro profesionální přípravu různých druhů pizzy. Navzdory svým malým rozměrům zaujme špičkovými funkcemi a je ideální pro použití nejen v pizzeriích, ale i v kavárnách, občerstveních nebo jiných stravovacích zařízeních. Díky přesné regulaci teploty s odděleným nastavením horního a spodního ohřevu nabízí tato praktická pec na pizzu vše potřebné k upečení dokonalé pizzy.

Pec na pizzu s horním a spodním ohřevem pro nejchutnější výsledky

Pomocí dvou termostatů můžete nastavit horní a spodní ohřev zvlášť. S výkonem 2 200 W lze pec na pizzu spolehlivě a rychle ohřát na teplotu 50–500 °C. Vnitřní komora o rozměrech 40,5 x 40,5 x 18 cm s žáruvzdorným povrchem garantuje optimální rozložení tepla a vždy chutnou pizzu. Díky kompaktním rozměrům lze pec, která nabízí dostatek místa pro pizzu o průměru 33 cm, umístit do každé kuchyně.

Pec na pizzu lze snadno přenést na místo dle vašich přání. Pomocí přepínače lze aktivovat ohřev a osvětlení komory. Díky mimořádně velkým výklopným dvířkám spotřebiče lze pizzu bezpečně zasunout do trouby nebo ji vyjmout i při vysokém žáru. Žáruvzdorná rukojeť robustní peci z ušlechtilé oceli navíc usnadňuje manipulaci v každodenním shonu. Díky průzoru z borosilikátového skla budete mít pizzu a další druhy pečiva pod kontrolou. Vašim hostům tak naservírujete pokrmy vždy propečené do zlatova.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: