Plnička klobás - vertikální - 15 l

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10010867-ME
10 952 Kč 9 051 Kč bez DPH
Plnička klobás - vertikální - 15 l
Neohodnoceno
Česká firma
Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Praktická vertikální plnička klobásPomocí kvalitní plničky klobás RCWV-15L značky RC a čtyřech dodávaných plnicích trubek můžete manuálně vyrábět různé druhy klobás, ať už tenčí či tlustší. Díky tomu je ruční plnička klobás o objemu 15 l užitečným pomocníkem v restauracích, řeznictvích, jídelnách i domácích kuchyních.Plnička klobás z řeznických potřeb značky RCPlnička klobás z hygienické ušlechtilé oceli disponuje převodovkou se dvěma rychlostními stupni. To umožňuje rovnoměrné plnění klobás masovou hmotou ve dvou rychlostech. Klika, která ke konstrukci dobře přiléhá, zajišťuje optimální přenos síly a větší stabilitu, než je tomu u srovnatelných produktů s vyčnívající klikou. Silikonové těsnění zabraňuje úniku plnicí směsi z válce.Pro plnění válce o průměru 21,5 cm masovou hmotou jej stačí pouze odjistit a vyjmout. Nádobu lze plnit ručně nebo přímo z mlýnku na maso. Plnička klobás je kompletně vyrobena z potravinářské, trvanlivé ušlechtilé oceli, díky čemuž lze válce i jednotlivé části snadno čistit. V závislosti na náplni a tloušťce klobás si vyberte a připojte vhodnou plnicí trubku o délce 18 cm – k dispozici máte průměr 16, 22, 32 nebo 38 mm. Díky praktické přesuvné matici lze plnicí trubice rychle vyměnit a připojit je ke dnu 40 cm vysokého válce. Vertikální konstrukce plničky je neuvěřitelně praktická a na pracovní ploše nezabírá příliš mnoho místa.

Doplňkové parametry

Kategorie: Plničky klobás a jitrnic
Hmotnost: 24 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: