Beru na vědomí, že od 19.12.2024 do 6.1.2025 čerpáme dovolené a probíhají inventury. Veškeré objednávky po 19.12. budou zpracovány po 6.1.

Pracovní stůl z ušlechtilé oceli - 200 x 60 cm - nosnost 95 kg - Royal Catering

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10012639-ME
9 748 Kč 8 056 Kč bez DPH
Pracovní stůl z ušlechtilé oceli - 200 x 60 cm - nosnost 95 kg - Royal Catering
Neohodnoceno
Česká firma
Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Odolný stůl z ušlechtilé oceli s velkorysou pracovní plochou Nábytek z ušlechtilé oceli je základem hygienické kuchyně a čisté práce se všemi druhy potravin. Stůl ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Royal Catering se hodí do každé profesionální kuchyně. Byl speciálně navržen pro vysoké nároky v gastronomii a díky svému kompaktnímu provedení nabízí extra velký prostor a možnosť integrování skřínek nebo prostorově úsporného skladování kuchyňského náčiní. Robustní a vysoce odolný – pracovní stůl z ušlechtilé oceli značky Royal Catering zaujme svou vynikající kvalitou Pracovní plocha stolu z ušlechtilé oceli je 200 x 60 cm a poskytuje dostatek prostoru pro vaši každodenní práci. Pevné kulaté nohy stolu o průměru 48 mm stabilizují a zvyšují maximální nosnost na 95 kg. Vysoce kvalitní a precizní zpracování zajišťuje skvělou stabilitu a bezpečnost. Kuchyňský pracovní stůl je vyroben z leštěné ušlechtilé oceli a zaujme vysokou odolností a dlouhou životností. Stůl je odolný proti korozi a mechanickému poškození (např. škrábancům). Materiál stolu lze snadno a důkladně vyčistit a nabízí tak dokonalé podmínky pro hygienickou práci s potravinami. Díky dodanému montážnímu materiálu a podrobnému návodu k obsluze lze pracovní stůl z ušlechtilé oceli rychle a snadno smontovat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: