Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Výkonná sušička potravin RCDA-1000/10S od Royal Catering umožňuje výrobu zdravých, sušených pochoutek ve vaší restauraci, baru nebo doma. Odstranění vody v průběhu procesu sušení zajišťuje, že ovoce, zelenina a bylinky, ale i ryby a maso vydrží mnohem déle a dají se tak po delší dobu vychutnávat. Tak vytvoříte lahodné křížaly a banánové lupínky, ale i hovězí kousky a plátky sušené zeleniny.
Topný element sušičky se s výkonem 1 000 W stará o to, že velice rychle dosáhne vhodé teploty, která je udržována díky systému její kontroly. Teplotní rozsah dehydrátoru lze nastavit mezi 35 a 68 ° C.
Digitální displej sušičky je vhodný nejen pro začátečníky. Vedle teploty ve stupních Celsia a Farenheita ukazuje i vhodnou sušící teplotu při sušení různých potravin. Díky displeji se dá sušicí průběh kontrolovat a nastavit od 0 do 15 hodin.
Ve velké sušicí komoře, která pojme 57 l, nabízí 10 dodaných pater dostatek prostoru k dehydratování potravin. Teplo sušičky se díky integrovanému ventilátoru rovnoměrně rozprostře uvnitř celého zařízení. Je tedy vhodné i na osvěžení potravin.
Komora je, stejně jako povrch a nástavce, vyrobena z ušlechtilé oceli a tak se snadno udržuje a je velice odolná. Kompaktní konstrukce a nízká hmotnost dělají z RCDA-1000 / 10S univerzální zařízení. Dvě rukojeti na horní straně také pomáhají při přepravě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sušičky potravin |
---|---|
Hmotnost: | 16 kg |
Napětí [V]: | 230 |
Výkon [W]: | 1000 |
Časovač – doba trvání: | 0–15 hod |
Teplota sušení [°C]: | 35 – 68 |
Časovač: | Ano |
Počet roštů: | 10 |
Objem: | 57 l |
Rozměry (DxŠxV): | 52 x 43.5 x 40.5 cm |
Hmotnost: | 15.5 kg |
Rozměry zásilky (DxŠxV): | 0 x 0 x 0 cm |
Hmotnost zásilky: | 0 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář