Vyvalovačka těsta - 2 x 2 válce (rovnoběžné) - O 26 až 40 cm

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem v distribučním centru
Kód: EM-10320001-ME
43 424 Kč 35 888 Kč bez DPH
Vyvalovačka těsta - 2 x 2 válce (rovnoběžné) - O 26 až 40 cm
Neohodnoceno
Česká firma
Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
  • Pizzy od 26 do 40 cm
  • Tloušťka těsta: 0,3–5,5 mm
  • Množství těsta: 210–700 g
  • Výkon: 370 W
  • Ušlechtilá ocel


Základ na pizzu během okamžiku s rychlou vyvalovačkou těsta

Vlastníte pizzerii, pekárnu nebo restauraci? S univerzální vyvalovačkou těsta značky Fimar, odborníka na prvotřídní kuchyňské spotřebiče, vyválíte rychle těsta na pizzu, placky, dorty, pita chleby a další. Zrychlete pracovní postupy ve vašem podniku a ušetřete cenný čas i peníze.

Všechny druhy arabských či pita chlebů zvládnete díky vyvalovačce těsta ze sortimentu potřeb pro gastronomii značky Fimar

Stroj má dva páry válců, z nichž první pár je rovnoběžný. Na 42 cm dlouhých válcích jednoduše nastavíte požadovanou tloušťku těsta v rozmezí 0,3–5,5 mm. Podle množství těsta (210–700 g) a nastavení jeho tloušťky vykouzlí vyvalovačka základ na pizzu o průměru 26–40 cm. A to mimořádně rychle díky motoru o výkonu 370 W! Vše zabere jen pár sekund. To vám umožní vyrábět lahodné pizzy jako na výrobním pásu i během hektické polední špičky, takže žádný host neodejde domů nebo zpátky do kanceláře hladový.

Vyvalovačka těsta na pizzu je vyrobena z ušlechtilé oceli a má tak dlouhou životnost. Tento materiál je také zárukou vysokých hygienických standardů a snadno se čistí. Stejně hygienický je i materiál válců, které jsou vyrobeny z polyoxymethylénu (POM). Vyvalovačka těsta má také účinnou bezpečnostní ochranu: aby bylo možné zařízení uvést do provozu, musí být kryt horních válců zavřený. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: