Zásobník na horkou čokoládu, HENDI, 10L, 230V/1006W, 410x280x(H)580mm
Česká firma
Vlastní sklady v Ostravě, plátcovství DPH a reklamace v ČR.
Pozáruční servis
V rámci pozáručního servisu Vám dáme slevu 20% na náhradní díly.
25 let zkušeností
V gastronomii se cítíme jako ryba ve vodě.
Poradenství
Poradíme Vám s výběrem produktů pro vaši provozovnu.
Bain-Marie topný systém zabraňuje připálení čokolády. Dno nádoby vyrobeno z nerezové oceli. Boční stěny jsou vyrobeny z polykarbonátu. Odkapávací miska s indikátorem upozorňujícím když je miska plná. Ochrana proti přehřátí. Neustálé míchání zaručuje homogenní konzistenci čokolády. Speciální kohoutek zabraňující kapání. Rozsah teplot: 65 až 85 °C. Požadovaná teplota prostředí: 10 až 32 °C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář